+40 749 856 965

Bine ai venit la Albume Carpatic, partenerul preferat al fotografului

Am ales ca și misiune să dezvoltăm un serviciu dedicat fotografiei, să creăm produse unice ce pun în evidență valoarea fotografiei.

Albume Carpatic a prins viață din pasiunea noastră pentru fotografie, design și creativitatea de orice fel. Combinând cu drag îndemânarea noastră cu pasiunea pentru fotografie a membrilor familiei, noi, Alex si Ionuț (fondatorii Carpatic), am reușit să dăm viață acestui proiect minunat.

Un proverb spune că având suficientă pasiune:

„Rezultatul este mai mare decât suma părților individuale”

și nu a fost niciodată atât de adevărat ca în crearea albumelor noastre dar si al altor produse, concepute să dureze mult in timp. Abordarea holistică și înțelegerea importanței fiecărui print în parte, ne-a ajutat să menținem vie pasiunea cu care lucrăm, dar și să rămânem la un standard ridicat al rezultatelor muncii prestate.

Echipa noastră este formată din personal pasionat, calificat și competent, iar faptul că am atras fonduri europene ne-a permis să mărim echipa, să ne dezvoltăm tehnic și să ne permitem investiții într-o linie de producție de ultimă generație.

Pasiunea se reflectă în fiecare serviciu, iar factorul uman și atenția la detaliu reprezintă o garanție în ceea ce privește calitatea ce ți-o oferim. Așadar, pentru tine, Carpatic este în primul rând un partener profesional desăvârșit.

Prin ceea ce facem îți suntem alături într-un mod plin de promptitudine și profesionalism, însă, ca un membru al familiei ce ne ești, comunicarea dintre noi va fi plăcută și familiară.

Noi suntem prezenți în Baia Mare (Maramureș) și colaborăm cu fotografi atât pe plan național, cu clienți din toată România, cât și pe plan internațional. Dacă și tu ești un perfecționist și ești în căutarea unui colaborator care să te sprijine în dezvoltarea ta, îți stăm cu drag la dispoziție.

m Vino alături de noi în familia Carpatic l

Din pasiune pentru fotografi, din dragoste pentru oameni