+40 749 856 965

Termeni și Condiții de utilizare a website-ului și aplicației de comenzi Carpatic

Această platformă este creată și administrată de Mega Street Print SRL, Bd Independentei 1/16, Sighetu Marmației, România. Acești termeni și condiții sunt aplicabili de la data de 1 Septembrie 2021. Compania va fi denumită în continuare „Carpatic”.

Acest site web include o platformă de comenzi ce permite utilizatorilor înregistrați și activați să depună comenzi, și nu prezintă date personale ale altor utilizatori („Platforma”). Pentru a accesa platforma, pot fi create conturi, așa cum este descris mai jos, iar cei care creează un cont în cadrul platformei vor fi numiți „Utilizatori ai platformei”.

Acești termeni și condiții se aplică tuturor celor care accesează această platformă, site-ul web atașat sau conținutul acestuia. Astfel, utilizarea site-ului web și platformei este supusă respectării acestor termeni și condiții. Dacă alegeți să vizitați site-ul web / platforma și accesați serviciile furnizate prin intermediul site-ului web / platformei, vă asumați cunoașterea și acceptarea deplină a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre Carpatic și dvs. Carpatic poate modifica unilateral acești Termeni și condiții, numai pentru Utilizatorii platformei. Legea aplicabilă acestor termeni și condiții este legea română.

1. Crearea și managementul conturilor în cadrul Platformei

Contul pentru platformă va fi creat de către utilizator, folosind formularul aferent înregistrării. Crearea unui cont implică: introducerea datelor necesare, confirmarea adresei de e-mail și activarea telefonică de către un reprezentant Carpatic. Trebuie să furnizați informațiile solicitate și să completați toate câmpurile în mod corespunzător, complet, corect și cu informații reale. Orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu o vârstă minimă de 18 ani la data creării contului poate crea un cont pe platformă. Nu permitem cu bună știință persoanelor cu vârsta sub 18 ani să creeze conturi care să permită accesul la platformă. Orice acces la Platforma de către minori direct sau prin intermediul tutori / reprezentanți legali se face sub propria răspundere.

În calitate de Utilizator al Platformei, veți avea acces la anumite informații financiare referitoare la activitatea Carpatic, prin intermediul ofertelor de preț și al calculatoarelor de oferte.

Parola contului poate fi modificată conform instrucțiunilor din cadrul Platformei. Contul va fi utilizat numai de către persoana care l-a creat. Divulgarea datelor de autentificare către terți este interzisă. Utilizatorul platformei este interzis să permită terților să își folosească contul în cadrul platformei.

Carpatic poate dezactiva un cont la cererea utilizatorului platformei, la cererea organizațiilor partenere Carpatic (pentru utilizatorii platformei solicitați de aceștia), în cazul în care Carpatic constată o încălcare de către utilizatorii platformei a acestor Termeni și condiții și în cazul încetării activității. sau punerea la dispoziția publicului a informațiilor de pe platformă.

Dacă adresa de e-mail introdusă la crearea contului este modificată, trebuie să contactați Carpatic pentru modificarea acesteia într-un mod corect.

2. Răspundere

Carpatic nu este responsabil pentru modul în care utilizați această platformă și pentru datele puse la dispoziție pe această platformă. 

Carpatic nu este responsabil pentru daunele aduse computerului sau virușilor care ar putea infecta computerul sau alte echipamente ca urmare a accesării, utilizării sau navigării pe site-ul web / platformă sau descărcării oricărui conținut, informații, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site și platformă.

Carpatic nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune, pierderi, daune directe sau indirecte, incidente sau consecințe de orice fel rezultate din sau în orice mod legate de orice utilizare a site-ului web / platformei sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice eșec sau întârziere, sau executarea sau neexecutarea de către Carpatic sau de către orice furnizor, chiar dacă Carpatic sau furnizorul Carpatic au fost înștiințați cu privire la posibilitatea de a dăuna acestor părți sau oricărei alte părți.

Această limitare a răspunderii se aplică oricăror daune sau vătămări cauzate de orice performanță insuficientă, eroare, omisiune, întrerupere, îndepărtare, defect, întârziere în funcționare sau transmisie, virus computerizat, eșecul liniei de comunicație, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, precum și situații în care intervine forța majoră.

Carpatic are dreptul unilateral de a modifica conținutul platformei sau de a înceta existența Platformei, fără obligația de a actualiza informațiile din cadrul platformei sau de a notifica în prealabil utilizatorilor săi orice modificare sau terminare a platformei. UBB va păstra confidențialitatea căutărilor și recuperărilor efectuate pe platformă de către utilizatorii platformei.

Prin crearea și utilizarea contului pe această platformă, vă asumați responsabilitatea pentru păstrarea confidențialității datelor contului (numele de utilizator și parola), gestionarea accesului la cont și activitatea de utilizare a contului.

Carpatic nu poate garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului web și a platformei. Erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pot apărea pe site-ul web și / sau pe platformă sau pe servere care le fac indisponibile. Carpatic va lua toate măsurile pentru a limita și elimina astfel de evenimente neplăcute cât mai curând posibil. Nu puteți interveni în funcționarea site-ului web sau a platformei sau să întreprindeți orice acțiune pentru a interveni asupra echipamentelor informatice ale Carpatic, din orice motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Vizitatorii site-ului web și utilizatorii platformei au obligația de a nu încerca atacuri cibernetice asupra elementelor site-ului web sau ale platformei.

3. Proprietate intelectuală

Conținutul acestui site web, inclusiv platforma, reprezintă toate informațiile din cadrul site-ului web și al platformei care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui dispozitiv, inclusiv, dar fără a se limita la logo-uri, fotografii, codul sursă al platformei, simboluri comerciale, imagini dinamice, videoclipuri, text și / sau conținut multimedia („Conținut”). Conținutul este proprietatea exclusivă a Carpatic, care deține toate drepturile în acest sens (prin licențe de utilizare, cesiune sau alte drepturi de autor sau drepturi conexe).

Copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terți, modificarea și / sau modificarea oricărei părți a conținutului, expunerea unei părți a conținutului în orice alt context decât cel intenționat de Carpatic, eliminarea semnelor care identifică drepturile de autor ale Carpatic asupra acestuia nu sunt permis. Conținutul, precum și participarea la transferul sau distribuția materialelor realizate prin reproducerea sau modificarea unei părți a Conținutului.

Încercările de a extrage în totalitate sau o parte semnificativă a bazei de date de pe platformă sunt interzise. De asemenea, este interzisă reproducerea totală sau parțială a informațiilor de pe platformă în mediul online în orice mod (de exemplu, crearea unei platforme similare cu cea inclusă pe acest site web).

4. Newsletter

În secțiunea dedicată a site-ului web vă puteți abona la buletinele informative relevante create în legătură cu activitatea acoperită de către Carpatic. În setările profilului, precum și în e-mailurile primite pentru newsletter, vă puteți dezabona de la acest newsletter. Detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal în legătură cu buletinul informativ pot fi găsite în Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Din pasiune pentru fotografi, din dragoste pentru oameni