+40 749 856 965

Albume Foto Digitale

Albumele Carpatic, inspirate direct din nevoile tale, sunt produsul emblematic al atelierului nostru. Suntem cunoscuți la nivel național pentru albumele noastre, datorită în primul rând calității pe care o oferim, dar și pasiunii pe care o arătăm prin fiecare album ce iese pe poarta Carpatic.

Deși nu este bine să judeci o carte după coperta sa, povestea albumului tău nu va fi completă fără o copertă pe măsură. Textura acesteia va da viață zâmbetelor din interior, va reaprinde pasiunea momentelor și îi va readuce pe cei dragi aproape, indiferent cât de departe sunt acum.

Gama variată de opțiuni de personalizare va face ca albumul, indiferent de stil, elegant, clasic sau modern, să aibă exact forma ce ți-ai imaginat-o dintotdeauna. Hârtia pe care o folosim este una premium și indiferent de varianta pe care o preferi, Lucios, Semi-Mat sau Raster, aceasta garantează un aspect superb al fiecărei pagini. Fiecare colaj în parte este montat cu grijă maximă pe o planșă dublu adezivă, care îi conferă greutatea și structura necesare unei amintiri pentru totdeauna. De asemenea, orice album poate conține face-off simplu sau de catifea.

Avantaje: durabilitate, complet personalizabil, construcție premium, materiale premium, printare premium, Hand-Made With Love

b Poți alege următoarele produse a

Din pasiune pentru fotografi, din dragoste pentru oameni