Ce înseamnă relansarea Carpatic pentru tine

Uite că a venit și ziua cea mare. Ne bucurăm enorm să fim în acest moment minunat al vieții atelierului nostru. Am luat un bol mare de sticlă și am pus în el toată dragostea, ideile și sugestiile pe care le-am primit de-a lungul timpului de la prietenii și clienții noștri, iar din toată povestea aceasta a ieșit un Carpatic nou-nouț, dar cu aceleași valori ce ne-au consacrat și care te-au făcut și pe tine să rămâi alături de noi. De fapt nu chiar aceleași valori. Le-am îmbunătățit pe toate, astfel încât să fii mai mulțumit și mai bucuros că faci parte din familia noastră, Familia Carpatic.

Așadar, azi îți prezentăm un nou Carpatic. Un Carpatic și mai axat pe nevoile și dorințele tale, un Carpatic care s-a re-inventat și care vei jura că îți citește gândurile. Un Carpatic care este alături de tine, mai aproape și mai prietenos ca oricând. O familie perfectă, în care nu sunt certuri :)

Ce am schimbat

După cum ai putut vedea încă din lunile precedente, site-ul a fost schimbat în totalitate. Am ridicat cutia cu scule și am finisat o nouă identitate, cu o daltă ascuțită am redefinit ceea ce îți oferim, am pus o lampă puternică pe scopul și obiectivele Carpatic. Suntem foarte mândri de ce a ieșit. Noile culori Carpatic reflectă excelent commitment-ul nostru pentru un viitor verde, un viitor luminos pentru copiii noștri. Ca părinți ne dorim ce e mai bun pentru copiii noștri, inclusiv un Pământ frumos pe care să se poată încă bucura de viață, de gustul copilăriei și de farmecul dragostei. Dorim, de altfel, să fim acolo când se vor căsători, când li se vor naște și lor copii. Dorim, evident să fim cei care le vor face albumele, atât de nuntă cât și de botez, dar și orice alte amintiri își vor crea. Și mai dorim ca după mulți ani să admirăm aceste albume împreună și să retrăim amintirea clipelor unice. Poate chiar să scăpăm câte o lacrimă mică.

Primul lucru este gama actualizată de produse, care acum include:

  • o sumedenie de modele de albume foto digitale complet personalizabile;
  • trei tipuri de cutii pentru albumele foto digitale;
  • patru tipuri de cutiuțe de stick-uri;
  • tablouri canvas, cu ramă clasică, tablouri acril;
  • printuri foto de foarte multe dimensiuni;
  • triplexuri, succesiuni...

Și am obosit. Dar le poți vedea pe toate, accesând Galeria de Produse. Mai poți alege din cele 180+ materiale, toate disponibile pentru a fi vizualizate, filtrate, alese și admirate online, în Galeria de Materiale. Poți căuta după culoare, textură, cam orice îți vine în minte.

Ne-am gândit mult cum să lăsăm ceva după noi, de aceea, împreună cu ROMSILVA am pus la cale programul Carpatic: Un Copac Plantat la Fiecare Album Produs. Mai multe informații poți găsi în articolul dedicat, AICI. În acest sens, te invităm să iei și tu parte la Marea Re-împădurire susținută de Carpatic Family (data și ora vor fi anunțate înainte).

Aplicația de comenzi este pe ultima sută de metri, și va fi epică. Îți va permite să configurezi produse favorite, pe care le comanzi mai des, pentru a economisi fiecare secundă și pentru a elimina posibilitatea de erori. Încă este o muncă titanică, dar o vom face. Vei putea comanda orice prin aplicație și vei putea vedea în fiecare moment statusul comenzilor tale. De asemenea, aplicația te va anunța pe e-mail când statusul se schimbă. Știm că îți place să fii informat, iar aplicația va fi un mecanism complet automatizat ce va face asta.

De asemenea, ca o noutate absolută, îți propunem o serie de workshop-uri, sponsorizate de Carpatic, disponibile oricărui membru al Familiei. Din când în când, vom organiza câte un workshop, atât specializate cât și pentru înncepători. Vom invita fotografi profesioniști, cu vechime, de la care poți învăța atât tehnică foto, cât și artă, marketing, promovare. Ne dorim să-ți crești nivelul cât mai mult posibil. Ne dorim o Familie cât mai bine pregătită pentru schimbările constante ce se petrec zilnic în lumea dinamică a artei.

Avem mult mai multe în plan și cu timpul ți le v-om dezvălui. Ne dorim să devenim o soluție completă pentru fiecare fotograf, fiecare artist care dorește să-și pună în valoare talentul. Vrem să te ajutăm să devii cunoscut.

Ce înseamnă asta pentru tine?

În primul rând, deși ne place enorm să ținem legătura, timpul dedicat „afacerilor” va fi cu mult mai scurt. Vom putea discuta despre pasiuni, de viitor, poate chiar la o sticlă de vin. Ne vom cunoaște mai bine la workshopuri, unde vei putea învăța, te vei putea îmbunătăți. Îți punem la dispoziție o întreagă infrastructură, un sistem complet ce îți va permite să te concentrezi pe creație. Îți oferim posibilitatea de a încheia un contract cu noi pe prețuri fixe, astfel încât vei putea semna contractele pe termen lung cu cheltuielile bine stabilite și cunoscute. De asemenea, anunțarea modificării listelor de prețuri se va face mult mai din timp, astfel încât, chiar dacă nu ai un contract cu noi, vei ști tot timpul la ce să te aștepți.

Pe partea de IT, lucrăm în prezent cu companii de top și cercetători din domeniu, pentru dezvoltarea unui produs unic, simplu de folosit, special pentru fotografi. Familia ne-a arătat ce lipsește și tocmai aceea dorim să implementăm. Acest produs va fi disponibil în mod gratuit tuturor membrilor Familiei Carpatic care au un contract de colaborare semnat cu noi.

Deși suntem foarte încântați de aceste schimbări, nu ți le vom dezvălui pe toate. Cu timpul, pe măsură ce finalizăm aceste proiecte, vor fi anunțuri pe aici. Poate n-ar fi o idee rea să te înscrii la newsletter. Pentru asta, caută și completează formularul din partea de jos a paginii.

Te așteptăm cu drag

Încă zâmbim când scriem aceste rânduri de final. Soarele de afară, auriu și fericit, ne dă speranță. Am făcut o treabă excelentă. Nu ne mai rămâne decât să continuăm inovarea în acest minunat domeniu și să te așteptăm nerăbdători să ni te alături. Familia Carpatic e cu brațele deschise.

Cu drag,

Toată Familia Carpatic.